A Taste Of Lisa

A taste of Heaven, A Piece of me...

Kalorismart fish & chips

Kategori: Airfryer, Allmänt, Fisk & Skaldjur, Tillbehör & såser

(null)

(null)

Klyftpotatis 
  • 500 g sparrispotatis eller valfri
  • 1 msk olja
  • Flingsalt & svartpeppar 
Klyfta potatisen i 4 bitar, blanda med oljan, värm i 200 grader i 10 minuter, vänd och kör i 10 minuter. Håll varmt medan du tillagar fisken. 
Fisksås med dill
  • 3 dl gräddfil 
  • 1dl fil
  • 1/2 dl majonnäs 
  • 1 dl bostongurka 
  • 1 tsk socker
  • 1/2-1 tsk salt
  • 1 msk citron
  • I kruka dill + 2 msk frusen
Blanda alla ingredienser och låt dra i kylskåpet. 

Panerad fisk
  • 4 st torskrygg-filéer 
  • 1 dl vetemjöl 
  • 1 ägg
  • 2 msk vatten
  • 1,5 dl panko
  • 2 msk riven parmesan 
  • Salt & cayennepeppar
Häll mjölet på en assiett, vispa upp ägg och vatten i en skål, blanda panko och cayennepeppar i en annan skål. Dela fisken på längden, salta och peppra. Vänd i mjölet, Doppa i äggblandningen  och avsluta med panko. Lägg i airfryer 180 grader i ca 5-7 min. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

(null) 

(null)



Kommentera inlägget här: