A Taste Of Lisa

A taste of Heaven, A Piece of me...

Tacopanna

Kategori: Allmänt, Kött, biff & burgare

(null)

Detta är en fantastisk variation av klassisk tacos! Du steker enkelt ihop färsen i vanlig ordning, men toppar med riven ost och gratinerar direkt i pannan. Dekorerar med nachos och créme fraîche. Innehåller även gröna linser vilket ger en härlig Touch. 

(null)

(null)

Tacopanna
  • 250 g blandfärs 
  • 2 msk smör
  • 1/2 msk spiskummin 
  • 1 tsk paprikapulver 
  • 1 tsk lökpulver
  • 1 msk balsamvinäger 
  • 1 pkt krossade tomater (400 g)
  • 140 g gröna linser
  • Salt & peppar
  • Riven ost (Gouda eller cheddar)
  • 1 burk Créme fraîche 
1) Stek köttfärsen i smöret tills den blir genomstekt och får färg. 
2) Häll i kryddorna och rör runt. Smaka av med balsamvinäger och häll i krossade tomater + linser. Låt puttra ihop ca 5-10 min. Smaka av med salt & peppar. 
3) Toppa sedan med rikligt med riven ost. Sätt in i 225 graders ugn i ca 15 minuter. 
4) Dekorera med nachos och klicka ut créme fraîche. Servera med grönsallad och salsa. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)