Höstligt tilltugg med pepparrot & champagne
Kategori: Allmänt, Fisk & Skaldjur, Pajer & bufféer, Picknick/Brunch, förrätt

Vad passar bättre på höstens mingel om inte lingon? Och till det serveras lämpligen tilltugg med pepparrot. Vackra röda toner och friska härliga smaker. Champagnen gör det hela lite extra lyxigt.

Champagnedrink med lingon (1 drink)

Tunnbrödssnittar med rökt kött & pepparrot
- 3 st tunnbröd
- 100g rökt kött ex. renkött, nötkött
- 3 msk finriven pepparrot
- 100 gram philadelphiaost
- 1 tsk hackad gräslök
- Sallad, ex grönsallat, ruccola
- 1/2 tsk hackad gräslök till servering
- Blanda philadelphian med den finrivna pepparroten och den hackade gräslöken. Bred ut blandningen på tunnbröden.
- Lägg sedan sallad över hela tunnbrödet och lägg sedan på det rökta köttet.
- Rulla ihop från långsidan och skär i ca 5cm stora snittar. Lägg på ett fat och strö över lite finhackad gräslök.



