A Taste Of Lisa

A taste of Heaven, A Piece of me...

Pannbiffar i kantarellsås!

Kategori: Allmänt, Gratänger, Kött, biff & burgare


(null)

Dessa pannbiffar tillagas snabbt och enkelt, helt utan förstekning, med en kanongod kantarellsås rakt in i ugnen. Under tiden kokar du potatisen. Kan knappast bli smidigare. Och såsen är verkligen magisk! 
Pannbiffar:
  • 400 g blandfärs 
  • 1 ägg
  • 1/2 msk lökpulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • Salt & peppar
Kantarellsås:
  • 4 dl grädde (oatly tog jag)
  • 1 ask créme bonjour kantarellost 100g
  • 1 msk soja
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • Lite smält smör (el flytande på flaska)
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda färsen med ägg och kryddor. Forma färsen till åtta biffar och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda kantarellosten med grädde, soja, gele och kryddor. ( salt och peppar.)

Häll såsen över och ringla på lite smör.

Tillaga i mitten av ugnen ca 30 - 40 minuter beroende på ugn, man får ha lite koll så att det inte bränns.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)