A Taste Of Lisa

A taste of Heaven, A Piece of me...

Laxgratäng i västerbottensås

Kategori: Allmänt, Fisk & Skaldjur, Gratänger

 
Lax med ett täcke  av dijonsenap, välrökt skinka, gräslök och lagrad västerbottenost! Serverat med små dillkokta delikatesspotatis. Bättre kan det inte bli en helt vanlig dag mitt i veckan.
 
 
Till såsen:
  • 5 dl havregrädde
  • 1 msk dijonsenap
  • 100 g rökt skinka
  • 1 dl gräslök 
  • 2 dl lagrad, riven ost
  • salt & peppar
Blanda ingredienserna och häll över den tinade fisken i en gratängform. Gratinera i 200 grader i ca 30 minuter. Klart! Vilken smakupplevelse, jag lovar!
 

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2014-11-04 | 16:28:06

    Detta var jätte gott

    Bodil

Kommentera inlägget här: